Omplacering

Skicka in en beskrivning och bild/bilder på din katt som behöver flytta till nytt hem till vår webmaster. (OBS – du som vill annonsera är medlem i Siameslinjen eller vill omplacera en katt som kommer från en av medlemmar i Siameslinjen)

Odi och Sola

Hej! Vi är tyvärr tvungna att omplacera våra två älskade orientalkatter Odi och Sola pga allergi.
Båda två är 3,5 år gamla, men där slutar likheterna. De är två väldigt olika (om än lika fantastiska!) personligheter.
Odi (S*Siaön’s Oskuldsfulla Oliver OSH b, född 2014-09-18) är en chokladbrun korthårig kille. Han är rolig, nyfiken och kelsjuk. Han vill vara nära oss människor så gott som hela tiden. Han är social och hälsar glatt på nytt folk. Han gillar stora gosedjur, att titta på naturprogram på tv och att sova i sina människors säng – helst under täcket. Han är väldigt matglad och har lagt på sig lite för mycket i vikt, ett ordentligt lekpass om dagen mår han därför bra av. Han gillar inte att åka bil, dammsugare eller att klippa klorna.
Sola (S*Zentry’s Unni OLH o 24, född 2014-08-11) är en kanelspotted långhårig tjej. Hon är mer försiktig och har mycket integritet. Hon vill helst ligga på en hög höjd (högst upp i katträdet är perfekt) och spana. När det passar henne kommer hon ner och säger till att hon vill bli gosad eller lekt med. Hon gillar att hoppa högt och springa snabbt, att äta tonfisk och att sitta i fönstret och titta på småfåglar. Hon är världens vänligaste katt, ger ”catkisses” till alla som möter hennes blick, men håller sig på avstånd från främlingar tills hon känner sig trygg.
Det är med tungt hjärta vi insett att vi inte kan ha katterna kvar. Viktigast för oss är att de kommer till ett tryggt och bra nytt hem, gärna till någon som har erfarenhet av oriental eller siames eller har kunskap om vilken härligt speciell ras det är. Helst av allt får de flytta tillsammans, men hittar vi bättre köpare till var och en skulle det också kännas bra (såklart där det finns andra kattkompisar i hemmet).
De är kastrerade, har stamtavla, är id-märkta och registrerade i Sverak. Självklart är de vaccinerade och veterinärbesiktade vid köp.
Kontakta mig på sandra.strom@gmail.com. Vi bor i Liljeholmen i Stockholm och vill ni komma och hälsa på oss och katterna är ni hjärtligt välkomna.